Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2020. 13:53

CES 2020 

Okrugli telefon s dva utora za slušalice

Ovo je po nama jedan od najbizarnijih uređaja ovogodišnjeg CES sajma.

Okrugli telefon s dva utora za slušalice

Postoji li neki razlog da današnji pametni telefoni danas izgledaju onako kako izgledaju, odnosno da moraju biti pravokutnog oblika? Ako pitate ekipu iz tvrtke dTOOR koju su pokrenule dvije dame, današnji telefoni su po tom pitanju dosadni i neinventivni, pa je tako nastao okrugli smartfon po imenu Cyrcle Phone, koji je predstavljen na ovogodišnjem CES-u i za koji bismo mogli slobodno reći da je jedan od najbizarnijih uređaja sajma.

Uređaj radi na Androidu 9 i podržava dvije SIM kartice, no to nije razlog zbog kojeg bi nam trebao biti zanimljiv. dTOOR smatra da mu najveću posebnost daju okrugli oblik i dva utora za slušalice, zbog čega navodno bolje pristaje u svaki džep, mada bismo mi prije rekli da pristaje u žensku torbicu poput puderijere. Drugi argument su dva audio 3,5 mm ulaza koji omogućuju spajanje dva para slušalica i dijeljenje zvuka na dva korisnika, baš poput nekadašnjih starih Walkmana iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, koje su uživali dijeliti zaljubljeni parovi. 

Koliko god nam djelovao bizarno, vjerujemo da bi se i za ovaj uređaj mogla naći publika koja će ga kupiti samo da se može isticati u društvu po nečem nekonvencionalnom i drugačijem, a možda bi bio zgodan i kao vjenčani poklon mladencima.

Trenutno nije poznato kada bi se Cyrcle Phone mogao naći na tržištu i po kojoj cijeni. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi CES 2020 Cyrcle Phone dTOOR
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->