Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.01.2020. 16:03

Samsung 

Najavljeni novi Galaxy A51 i A71 telefoni

Četiri kamere, Infinity-O zaslon i dugotrajna baterija glavne su odlike novih uređaja.

Najavljeni novi Galaxy A51 i A71 telefoni

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy A71 i Galaxy A51, najnovije uređaje Galaxy A serije. Ove pametne uređaje karakteriziraju poboljšane značajke, među kojima su inteligentnije performanse kamere, jedinstveni Infinity-O zaslon te dugotrajnija baterija.

„Od lansiranja prošle godine, Galaxy A serija postala je jedna od najomiljenijih serija pametnih telefona. Novi Galaxy A71 i Galaxy A51 donose bitne inovacije koje mogu zadovoljiti potrebe suvremenih korisnika, osobito kada je riječ o dizajnu, trajnosti baterije i mogućnostima “, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Galaxy A71 i Galaxy A51 dolaze s 4 kamere, a posebno dobru kvalitetu fotografija donosi glavna kamera 64-megapikselnim senzorom na Galaxy A71 i 48-megapikselnim na Galaxy A51. Tu su još i ultraširoka kamera s vidnim poljem od 123 stupnja, makro kamera te dubinska kamera koja omogućuje subjektima da se istaknu pomoću Live Focus efekata.

Zahvaljujući Super Steady značajki, korisnici mogu snimati kvalitetne videozapise u pokretu, a uređaji imaju i Super AMOLED Infinity-O zaslone dijagonala  6,7 i 6,5 inča.

Galaxy A71 i Galaxy A51 uređaji dolaze s velikom baterijom od 4.500 mAh i 4.000 mAh, što korisnicima omogućuje da duže koriste uređaj tijekom dana, a tu su i mogućnosti brzog punjenja od 25 W i 15 W.

Uređaji su  zaštićeni sigurnosnom platformom Samsung Knox.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->