Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.01.2020. 15:43

CES 2020 

Novi Sonyevi 8K i OLED televizori

Sony je na sajmu predstavio nove 8K, OLED i 4K Full Array LED televizore.

Novi Sonyevi 8K i OLED televizori

Sony Europe na CES 2020 sajmu u Las Vegasue najavio je široku ponudu novih televizora uključujući novi ZH8 8K Full Array LED, A8 (55” i 65”) te A9 (48”) 4K OLED, XH95 i XH90 4K Full Array LED televizore.

Nova linija Sonyjevih televizora procesor slike X1 kojim se po riječima Sonya, "postiže vrhunska, jasna i precizna kvaliteta slike za vrlo realističan doživljaj gledanja".

sony 2

Novi modeli sadrže i Sound-from-Picture Reality tehnologiju koja poboljšava zvučne značajke, a tu je i "kalibrirani način za Netflix", koji donosi sadržaj Netflixa uz studijsku kvalitetu i IMAX Enhanced.

Sonyjevi novi televizori donose i Ambient Optimization, novu tehnologiju koja optimizira kvalitetu slike i zvuka u bilo kojem okruženju korisnika. Automatski će prilagoditi svjetlinu slike ambijentalnom svjetlu u sobi, povećavajući svjetlinu u svijetlim sobama i smanjujući u tamnim prostorijama. Sony kaže da otkriva čak i predmete u sobi, poput zavjesa i namještaja koji mogu apsorbirati ili odražavati zvuk, precizno prilagođavajući akustiku kako zvuk ne bi bio ugrožen.

sony 5

Osim Ambient Optimizationa, novi Sony televizori sadržavaju i novi koncept dizajna Immersive Edge koji na rubu zaslona donosi diskretno postolje. Minimalistički stalak jedva se primjećuje, a kupcima nudi poboljšano i nesmetano gledanje.

Za nadolazeće igraće konzole nove generacije Sony preporuča  nove modele koji će podržavati 8K rezoluciju, 4K i 120 sličica u sekundi.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->