Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Kada se obogatite možete kupiti ovu nabrijanu kuću
Članak
Objavljeno: 15.03.2015. 11:44

Melbourne 

VIDEO: Kada se obogatite možete kupiti ovu nabrijanu kuću

Agenti za nekretnine su droneovima snimili reklamu za luksuznu hi-tech kuću od 10 milijuna dolara.

VIDEO: Kada se obogatite možete kupiti ovu nabrijanu kuću

Droneovi su stigli i u svijet trgovanja nekretnina. Tvrtka Donglepartners odlučila je sama snimiti reklamu za super luksuznu kuću koja se nalazi na adresi 6 Benson Avenue u predgrađu Melbourna pod nazivom Toorak, pri čemu je koristila droneove opremljene HD kamerama, a kao što ćete se moći i sami uvjeriti, rezultat je više nego impresivan.

Moramo priznati da nam u ovoj reklami luksuzna kuća u Tooraku djeluje poput 3D animacije, pa ćete imati osjećaj nestvarnosti kada vidite njezinu opremljenost, dizajn i sve moguće "điđe" koje su ugradili u njezinih 5 spavaćih soba, osam kupaonica, zidove s mozaicima na automatsko izvlačenje, vinski podrum i prostorije opremljene video i kino setovima na sva četiri kata, a da se ne morate previše mučiti hodanjem, to je i osobno Schindler dizalo.

w800-h532-2011793224_8_pi_150225_020844

Video sustavi, voda, vatra, hi-tech kuhinjska oprema, bazen s kinom i drugi prostori i elementi, čine ovaj stambeni objekt doista luksuznim, ali bez pretjerivanja s korištenjem zlata, antikviteta i skupih materijala, kao što se može vidjeti u kućama šeika ili novopečenih bogataša koji su iz štale uskočili u palaču. 

Mada nam ovo djeluje primjenjenije Beverly Hillsu ili dobro čuvanom kvartu u Moskvi u kojem živi neki ruski oligarh, nego što se uklapa u predgrađe Melbournea, očito je da cijena od 10 milijuna dolara koliko traže za kuću uopće nije tako velika kao što ste mislili prije gledanja videa. Eto, sad znate u što ćete moći uložiti svoj novac kada dionice vašeg start-upa postanu hit na burzi.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->