Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.05.2015. 09:46

Windows 10 

Univerzalni Office za mobilni Windows 10 ovaj tjedan

Ovaj tjedan pojavit će se Office Universal App za Windows 10 za telefone i tablete.

Univerzalni Office za mobilni Windows 10 ovaj tjedan

Prije nekoliko tjedana Microsoft je najavio skori izlazak univerzalne Office aplikacije za Windows 10 Mobile Technical Preview, testnu inačicu mobilnog operativnog sustava. Mada su svi očekivali da će lansiranje Office aplikacije uslijediti tijekom BUILD 2015 konferencije koja se održavala prošli tjedan, to se ipak nije dogodilo, jer je Microsoft očito bio previše zauzet promoviranjem "integracije Windowsa 10 u sve sfere našeg života".

Outlook_UI_900x530

Prema informaciji koja stiže od neimenovanog Microsoftovog dužnosnika, Office Universal App za Windows 10 Mobile će se ipak uskoro pojaviti i to navodno još tijekom ovog tjedna.

To znači da ćete univerzalnu Office aplikaciju uskoro moći preuzeti na Lumia telefone, naravno ukoliko već posjedujete Windows 10 Mobile Technical Preview OS.

Word_UI_1992x1172

U informaciji se također navodi da se Microsoft izgleda još nije definitivno odlučio hoće li isporučiti aplikaciju kao samostojeću, ili kao nadogradnju samog testnog mobilnog operativnog sustava.

Ako vam nije poznato, novi Office za Windowsa 10 je jedna od univerzalnih aplikacija koje omogućuju da na svim prlatformama, desktop računalima i mobilnim uređajima, dobijete potpuno iste značajke i sadržaje. 

Izvor: ZDNet 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->