Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.04.2015. 13:25

droidcon 

Počeo prvi hrvatski droidcon

Zagreb se našao među 20 svjetskih droidcon destinacija.

Počeo prvi hrvatski droidcon

Nakon dvadeset gradova diljem svijeta, danas, 29. travnja je u zagrebačkom hotelu Antunović otvoren prvi droidcon. Organizatori su se pohvalili s više od 400 sudionika iz 25 zemalja. Nakon uvodne riječi, o Droidconu je nešto više rekla Julia Simone Gemählich, CEO jednog od pokretača: Mobile Seasonsa. Sudionicima je otkrila da je droidcon 2009. u Berlinu pokrenulo tek troje ljudi, a već su sljedeće godine imali pet takvih događaja. Ove se godine mogu pohvaliti s 20 droidcona diljem svijeta i ponosni su što se i Zagreb našao na njihovoj karti. 

Događaj je prvenstveno namijenjen developerima, te je prilika da se upoznaju, umreže, razviju svoje vještine i steknu nova znanja o kodiranju. 

Glavni je organizator konferencije njemačka tvrtka Troido o kojoj smo već pisali u sklopu časopisa VIDI. Inače, Troido je česti sudionik FER Job Faira, gdje traže kvalitetne hrvatske programere, a vjerujemo da će i na Droidconu ostvariti vrijedne kontakte s našim developerima. 

Samo neka od predavanja koja nas očekuju danas su od Xaviera Halladea iz Intela, Ognjena Dragojevića iz Facebooka, Nikole Živanovića iz 12rocketsa, Ivana Kušta iz Infinuma, dok su sutra na rasporedu Joe Nash iz Paypala, Chris Doylea i Davida Burströma iz Spotifyja i mnogi drugi. 

Ako se niste prijavili na konferenciju još uvijek stignete putem ove poveznice, jer današnja predavanja traju do 17:05, dok će sutra konferencija početi u 10 ujutro, a završiti u 16:30. 

Izvor: IT Biz Crunch

Vezani sadržaji
Ključne riječi Konferencija Android Zagreb droidcon
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->