Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.01.2012. 10:12

CES 2012. 

Justin Timberlake na CES-u promovirao MySpace TV

Poznati pjevač, od nedavno većinski vlasnik MySpacea, na CES sajmu je promovirao TV aplikaciju.

Justin Timberlake na CES-u promovirao MySpace TV

Justin Timberlake se udružio s Panasonicom, te je na njihovoj zajedničkoj konferenciji za medije promovirao MySpace aplikaciju za TV.

U nastojanju da MySpace servisu, koji je dugo godina predstavljao vodeći Internet servis svim profesionalnim i amaterskim glazbenicima, omogućivši im da svoj rad prezentiraju audio i video zapisima, fotografijama i tekstovima širokoj javnosti, Timberlake je s Panasonicom dogovorio suradnju oko posebne aplikacije, koja će se ugrađivati u njihove pametne televizore.

Novi servis bi trebao biti lansiran tijekom prve polovice 2012., a u videu dolje možete pogledati kratko obraćanje Timberlakea medijima, u kojem je naglasio kako je MySpace TV dio evolucije televizora koji se spajaju na Internet.

Nakon što je MySpace u posljednjih nekoliko godina bilježio znatan pad, zbog čega je sredinom prošle godine stavljen na prodaju, pojavio se Justin Timberlake, čija je kompanija Specific Media za 90% njegovog udjela dala 35 milijuna dolara.

Aplikacija MySpace TV je njegov prvi projekt kojim želi povratiti staru slavu ovom servisu koji bi trebao povezivati glazbenike s njihovim fanovima širom svijeta.   

VIDEO - Justin Timberlake na CES-u promovira MySpace TV aplikacijuVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->