Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.10.2011. 12:08

KX-TU301 

Panasonicov mobitel za stare i nemoćne

Panasonic u Hrvatskoj nudi svoj model mobitela za +50 populaciju, jer je jasno da se tržište penzića ne smije zanemariti.

Panasonicov mobitel za stare i nemoćne

Do sada smo u Hrvatskoj imali nekoliko modela mobitela namijenjenih starijim i nemoćnim osobama, koje su krasile velike tipke, pojačana glasnoća, tipka za nužni poziv i slične funkcije, a sada im se pridružio i Panasonic, svojim mobitelom KX-TU301, koji također sadrži sve te funkcije, ali unosi i neke nove, koje će još više pomoći našim starima.

Mobitel ima prilično velike tipke, TFT zaslon u boji s velikim fontom, LED osvjetljenje, a sa stražnje strane nalazi se velika crvena tipka za hitni poziv.

Među posebno zanimljivim funkcijama su tipke koje na pritisak izgovaraju brojke, pa ćete zvučnom potvrdom znati jeste li "upiknuli" pravu, a za dobru čujnost valja navesti "izjednačivač kontrole frekvencija", koji pojačava raspon izuzetno visokih i niskih frekvencija koje se s godinama teže čuju, a tu je i kompatibilnost sa slušnim aparatom, te velika tipka za uključivanje zvučnika.

Pored toga, kako navode iz Panasonica, mobitel krasi i metalni okvir otporan na udarce, a uređaj je dizajniran da izdrži pad s visine od 1,5 metara na tvrdu podlogu.

Naravno, ovaj uređaj nije namijenjen za napredno korištenje, surfanje internetom i izvođenje pametnih aplikacija, već za telefoniranje i slanje SMS-ova, što je većini naših bakica i djedova savršeno dovoljno.

Više informacija o ovom mobitelu možete saznati preko ovog linka.Vezani sadržaji
Ključne riječi Panasonic mobitel KX-TU301
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->