Nalazite se
  • Pop Tech
  • Izmjenjivi objektivi koji stanu u džep
Članak
Objavljeno: 09.11.2011. 14:51

Panasonic LUMIX GX1 

Izmjenjivi objektivi koji stanu u džep

LUMIX GX1, najnoviji dodatak Panasonic Lumix G seriji, omogućuje vam da vaše fotografiranje uzdignete na novu razinu.

Izmjenjivi objektivi koji stanu u džep

LUMIX GX1 dolazi s izmjenjivim objektivima dovoljno malima da stanu u džep jakne, za kvalitetu slike će se pobrinuti 16.0-megapikselni Live MOS Four Thirds senzor i Venus Engine obrada slike.

Iza klasičnog kućišta, LUMIX GX1 skriva jednostavne, intuitivne kontrole i napredne funkcije koje će vam pomoći da dobijete fotografije puno bolje kvalitete. Dodatna prednost proizlazi iz mogućnosti personalizacije dvije vanjske tipke, te dva softverska izbornika putem čega je korištenje fotoaparata ubrzano i pojednostavljeno.

Uz precizan auto-fokus od samo 0,09 sekundi, GX1 vam s lakoćom omogućava savršeno fotografiranje u pokretu. Auto-fokus načini rada pokriva više područja, auto-fokus prepoznavanje lica, te auto-fokus praćenje putem kojeg fotić može pratiti bilo koji predmet i držati ga u fokusu, čak i ako se kreće.

Fokus i defokusiranje može se postaviti na sam predmet ili na njegovu pozadinu samo jednim dodirom na veliki LCD ekran dok će inteligentna Panasonic Auto Plus (IA +) funkcija snimiti kvalitetne fotografije čak i ako ste početnik ili trebate snimati u trenu.

Napredak u kvaliteti nije ograničen samo na fotografiju. 16,0-megapikselni senzor znači da kamera može snimati u Full HD AVCHD 1920 x 1080 50i, sa stereo zvukom.

LUMIX GX1 će biti dostupan od kraja prosinca u slijedećim inačicama: GX1 (Samo aparat), X1K s H-FS014042 objektivom i Gx1X  s H-PS14042 objektivom.

Više informacija potražite na službenim hrvatskim stranicama Panasonica.Vezani sadržaji
Ključne riječi Panasonic
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->