Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.12.2011. 09:03

Panasonic 

Panasonic izdaje Android pametni telefon 2012.

Panasonic je objavio svoje planove za izdavanje 4.3-inčnog ultra tankog Android telefona 2012. godine.

Panasonic izdaje Android pametni telefon 2012.

Nakon dosta teške godine koju je imao s prodajom svoje robe, Panasonic je objavio kako će tijekom 2012. godine izdati svoj prvi Android pametni telefon.

Njegov pametni telefon će imati HD 4,3-inčni OLED ekran, ultra tanko kućište zakrivljenog dizajna, te će biti vodootporan i nepropustan za prašinu, a jedna od karakteristika će mu biti i mogućnost korištenja kao "elektronskog novčanika", što znači da će imati ugrađen NFC čip.

U ožujku iduće godine telefon će biti prvi puta predstavljen u Europi, potom u SAD-u, i na kraju u raznim azijskim zemljama.

Planirana količina isporuka pametnih Android telefona za iduću godinu je 1,5 milijuna jedinica, a Panasonic si je ljestvicu prodaje do kraja 2016. godine postavio na 15 milijuna primjeraka.

Ovo je poprilično optimističan plan za tvrtku za koju se procjenjuje kako će do kraja ove godine imati 5,5 milijardi dolara gubitaka, što je njihov najgori rezultat u zadnjem desetljeću.

Postavlja se pitanje nije li Panasonic malo zakasnio, jer će morati žestoko boriti s konkurencijom poput HTC-a, Motorole, LG-ija i kineskog ZTE-a, a o Appleu da ne govorimo.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->