Nalazite se
  • Pop Tech
  • Panasonic omogućuje prijenose sportskih natjecanja s Olimpijade u 3D tehnologiji
Članak
Objavljeno: 03.09.2011. 16:11

3D Olimpijada 2012. 

Panasonic omogućuje prijenose sportskih natjecanja s Olimpijade u 3D tehnologiji

Tvrtka Panasonic izdala je priopćenje kako će predstojeće ljetne Olimpijske igre u Londonu biti prve s kojih će se direktni televizijski prijenosi sportskih natjecanja prenositi u 3D tehnologiji.

Panasonic omogućuje prijenose sportskih natjecanja s Olimpijade u 3D tehnologiji

Gledatelji će tijekom idućih ljetnih Olimpijskih igara u Londonu 2012. biti u prilici uživati u 3D prijenosima natjecanja iz 12 sportova s oko 40 sportskih objekata, kao i tijekom prijenosa svečanog otvaranja i zatvaranja Olimpijade.

Za potrebe snimanja sportskih događanja Panasonic će osigurati opremu s podrškom za 3D tehnologiju, uključujući kamere i TV monitore, ali i svo potrebno tehničko osoblje.

 za svaki dan Olimpijade 2012. planirano je oko 10 sati televizijskog programa u 3D tehnologiji 

Predstavnici Panasonica izjavili su kako će budući 3D TV prijenosi iz Londona predstavljati najznačajnji korak u dosadašnjoj povijesti televizijskih prijenosa sportskih natjecanja.

"Prošle ljetne Olimpijske igre koje su 2008. godine održane u Pekingu donijele su u svijet televizije HD tehnologiju, dok će uvođenje 3D tehnologije omogućiti gledateljima širom svijeta uživanje u natjecanjima na Olimpijadi na do sada neviđen način", navode iz Panasonica.

Panasonic navodi kako je za svaki dan Olimpijade 2012. planirano oko 10 sati televizijskog programa u 3D tehnologiji, odnosno ukupno između 280 i 300 sati.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->