Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Višekratna bilježnica koja se briše u mikrovalki
Članak
Objavljeno: 14.03.2015. 11:26

Rocketbook 

VIDEO: Višekratna bilježnica koja se briše u mikrovalki

Ovo je jedan od najnovijih fantastično uspješnih projekata na Indiegogo portalu.

VIDEO: Višekratna bilježnica koja se briše u mikrovalki

Kada nekom projektu na Indiegogo portalu treba 20.000 dolara za realizaciju, a dvadesetak dana prije isteka kampanje skupi više od 200.000, može se reći da spada među najuspješnije projekte popularnog crowdfunding portala.

Takav je slučaj s Rocketbook bilježnicom koja je višekratno iskoristiva, a spaja nekoliko zanimljivih tehnoloških značajki u jedan proizvod. Kao prvo, sve što upisujete u ovu bilježnicu može se digitalizirati i pohraniti u oblak pomoću besplatne aplikacije za pametni telefon.

Pored toga, svaka stranica sadrži sedam ikona koje omogućuju online organizaciju svih bilješki, a vaši tekstovi i črčkarije koje upisujete pomoću posebne FriXion olovke, mogu se jednostavno izbrisati bez korištenja bilo kakvih gumica, spužvica ili krpica. Kada odlučite izbrisati teku, dovoljno je da ju stavite u mikrovalnu pećnicu, namjestite vrijeme na 30 sekundi, pa će sav tekst i crteži pod utjecajem topline nestati i dobiti ćete potpuno "novu" bilježnicu.

Rocketbook

Spomenutih sedam ikona možete dodijeliti raznim stvarima prema vlastitom izboru, pa mogu predstavljati bilo koji folder unutar Dropboxa, Evernotea, Google Docsa pa čak i vašu e-mail adresu na koju si možete slati sadržaje koje ste ispisali. 

Zasad postoji samo aplikacija koja omogućuje da pametna bilježnica radi s iPhone telefonima, na uskoro će biti izrađena i za Android uređaje.

Na kraju još valja navesti da će bilježnica imati i mogućnost skeniranja svakog dokumenta koji na nju stavite, pa možemo reći da se radi o doista fantastičnoj inovaciji koja bi mogla ostvariti veliki uspjeh na tržištu.

Svoj primjerak Rocketbook bilježnice koja dolazi s jednom FriXion olovkom možete naručiti preko Indiegogoa za 25 dolara (177 kn). Dakako računajte i na troškove dostave ako naručujete u Hrvatsku.

Izvor: Indiegogo

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->