Nalazite se
  • Pop Tech
  • Gollum režira film o Gollumu
Članak
Objavljeno: 09.05.2024. 17:55

The Hunt for Gollum 

Gollum režira film o Gollumu

Novi film će nas ponovno dovesti u Međuzemlje, gdje ćemo pratiti lov na Golluma aka Smeagola.

Gollum režira film o Gollumu

Svi znamo da su filmovi na temu svijeta iz mašte JRR Tolkiena imali nevjerojatan uspjeh u kinima i pomalo je čudno da filmski studiji nisu krenuli putevima Star Warsa i napravili obilje spinoffova, jer je LOTR jedna od najvećih tvornica novca u filmskom biznisu.

Warner Bros. Pictures i New Line Cinema sada to žele promijeniti i udružili su se s Peterom Jacksonom, Franom Walshom i Phillippeom Boyensom koji će producirati dva nova filma iz svijeta Gospodara prstenova, a sada je poznato da će prvi među njima biti The Hunt for Gollum, u koji će se vratiti Andy Serkis u ulozi Golluma, ali i kao redatelj.

Glumac koji je najpoznatiji po ulogama u kojima je uglavnom samo posuđivao svoj glas, poput Golluma i Cezara iz Planeta majmuna, do sada je već režirao nekoliko zanimljivih filmova, uključujući Venom: Let There Be Carnage i Mowgli: Legend of the Jungle, pa su se producenti odlučili upravo za njega, s time da će osim režiranja ponovno otjeloviti Golluma i kao glumac.

"Da, precious. Došlo je vrijeme da se još jednom odvažim u nepoznato sa svojim dragim prijateljima, izvanrednim i neusporedivim čuvarima Međuzemlja, Peterom, Franom i Philippom," rekao je Serkis.

Zasad još nije poznato o čemu će se raditi u filmu, ali je iz naslova jasno da će Gollum biti glavna lovina od strane nekoga tko misli da ima prsten ili zna kako do njega doći, mada bismo mogli dobiti i neku drugu priču.

Ako se ovo zalaufa, Tolikenov svijet bi mogao svake godine dobiti neki novi film ili seriju, kao što se to događa sa Star Warsom. Može li se održati kvaliteta to je drugo pitanje, ali koga briga.

Vezani sadržaji
Ključne riječi The Hunt for Gollum
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->