Nalazite se
  • Pop Tech
  • Pozivanje PS5 igrača preko chat aplikacija
Članak
Objavljeno: 02.05.2024. 08:41

Sony PlayStation 

Pozivanje PS5 igrača preko chat aplikacija

Nova nadogradnja za PS5 omogućuje vam da pozivate igrače u multiplayer igrama kroz brojne chat aplikacije.

Pozivanje PS5 igrača preko chat aplikacija

Sony PlayStation je objavio da će u nadolazećim mjesecima uvesti mogućnost generiranja poveznice koju možete dijeliti na svojoj PS5 konzoli ili u PlayStation aplikaciji kako biste je mogli poslati drugim PS5 igračima putem bilo koje platforme za razmjenu poruka ili društvenih medija. Otvaranjem veze, primatelj će moći uskočiti u vašu multiplayer sesiju čak i ako vam već nije prijatelj na PlayStation Networku.

Na primjer, ako ste upravo upoznali neke nove prijatelje na svojoj omiljenoj društvenoj platformi, možete im poslati pozivnicu za PS5 sesiju u istom chatu i odmah početi igrati zajedno, bez potrebe da prvo dodate jedni druge kao prijatelje na PS5.

53678092237_2f88c3455d_h

Ova značajka osmišljena je kao nadopuna postojećim metodama pridruživanja sesiji unutar PS5 igre i dosljedna je za sve podržane PS5 igre.

Sony navodi: "Budući je ovo nova tehnologija, mali postotak igara za PS5 može zahtijevati ažuriranje kako bi se osiguralo da pridruživanje sesiji radi besprijekorno. Surađivat ćemo s našim razvojnim partnerima kako bismo istražili najbolja rješenja za te igre".

Nadalje, razvili su i jedinstveni widget za pozive na sesije PS5 koji se dijele u Discordu. Widget se dinamički osvježava kako bi prikazao status sesije za više igrača, tako da ćete znati je li sesija još aktivna prije nego što se pridružite.

e1ead8b1f18ab1cb7038d8f5211c9558c3fbfcf9

U nadolazećim mjesecima također planiraju uvesti mogućnost da podijelite svoj ili PlayStation Network profil drugog igrača na bilo kojoj aplikaciji za razmjenu poruka ili društvenoj aplikaciji generiranjem veze iz PlayStation App, PS5 konzole ili vašeg web profila na PlayStation.com.

Vjerujemo da će ovo unaprijediti multiplayer igranje na PS5 i pomoći u spajanju igrača, jer je to danas jedan od čestih problema u igranju na mreži u situacijama kada želite brzo okupiti ekipu za meč, a ljudi ni od korova.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->