Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: PC vam kuha kavu dok ubijate čudovišta
Članak
Objavljeno: 30.04.2024. 15:35

Nerdforge 

VIDEO: PC vam kuha kavu dok ubijate čudovišta

Ovaj PC vam omogućuje da usred igre ne morate napuštati bojno polje i odlaziti u kuhinju po šalicu kave

VIDEO: PC vam kuha kavu dok ubijate čudovišta

Norveška YouTuberica Martina Langseth Knutsen s kanala Nerdforge ima više od 3,1 milijuna pretplatnika, zahvaljujući kombinaciji svojih umjetničkih kreacija s tehnologijom i zanimljivim umjetničko-modderskim projektima, koji privlače veliki interes na internetu.

U svojem novom projektu Martina je odlučila spojiti moćno PC računalo s high-end procesorom i RTX grafikom sa sustavom za kuhanje kave, koji se sastoji od uređaja za mljevenje kave u zrnu, aparata za kuhanje filter kave i pametnog senzorskog držača na pogon Arduina koji sprječava da se kava izlijeva po unutrašnjosti PC kućišta dok na njemu nije šalica.

Za ovaj projekt Martina je prvo nabavila prostrano kućište Corsair 1000D, čiju je prednju stranu iskoristila za ugradnju sustava za kuhanje kave, dok je stražnju polovicu ostavila za hardver računala.

Osim kombinacije parata za kavu i PC hardvera, računalo je prepuno estetski privlačnih elemenata, koji uključuju pametno osmišljenu LED rasvjetu i drvene letvice koje se uklapaju u dizajn Martinine sobe, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ako vas zanima samo računalo, reći ćemo vam da ga pokreću Intel i7-14700K procesor i Nvidia RTX 4070 Ti grafička kartica, što znači da se radi o stroju koji će Martini uz kuhanje kave omogućiti vrhunske performanse u igranju i uređivanju njezinih videa.

Ako ste i vi pomislili ugraditi aparat za kavu u svoj PC, molimo vas samo da koristite onaj za espresso, jer filter kava nije nešto u čemu bismo pretjerano uživali dok brojimo mrtve u pucačinama.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Nerdforge
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->