Nalazite se
  • Pop Tech
  • Audible će preporučati knjige prema onome što gledate
Članak
Objavljeno: 03.05.2024. 15:42

Amazon Prime Video

Audible će preporučati knjige prema onome što gledate

Korisnici Audible platforme za slušanje knjiga koji koriste i Amazonov streaming servis Prime Video dobivat će preporuke knjiga prema onome što gledaju

Audible će preporučati knjige prema onome što gledate

Audible testira novu kategoriju preporuka knjiga temeljenih na tome što je korisnik nedavno gledao na Prime Video usluzi. Kako ime sugerira, ova će kategorija prikazati audioknjige na temelju sadržaja koje gledate na ovom streaming servisu u vlasništvu Amazona, izvještava TechCrunch.

Novi kotačić s preporukama trebao bi se pojaviti na mobilnim i web aplikacijama za otprilike polovicu korisnika koji imaju pretplate na Amazon Prime Video i Audible. Preporuke bi mogle biti jednostavne poput knjige na kojoj se temelji film koji ste gledali ili naslova s pričama ili autorima koje su korisnici sa sličnim preferencijama kao vi uživali.

Audible tvrdi da je odluka donesena zbog povećanja koje su primijetili u pristupu naslovima nedavno objavljenim kao serije ili filmovi. "Postoji prirodna sinergija između televizije, filmova i knjiga, a to jasno vidimo u načinu na koji naši korisnici koriste sadržaj na Audibleu", rekao je Andy Tsao, glavni direktor za proizvod i analitiku u Audibleu, u priopćenju.

Tvrtka navodi primjere poput serije Reacher, koja je izašla na Amazon Primeu 2022. Audible tvrdi da je slušanost knjiga autora Lee Childa porasla gotovo 80 posto dnevno u dvotjednom razdoblju nakon njezina izlaska.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->