Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: The Acolyte nas vraća u Star Wars
Članak
Objavljeno: 08.05.2024. 17:18

Star Wars 

VIDEO: The Acolyte nas vraća u Star Wars

Pogledajte zanimljivi trailer nove Star Wars serije čije prikazivanje kreće 4. lipnja.

VIDEO: The Acolyte nas vraća u Star Wars

Za nešto manje od mjesec dana Disney Plus počinje s prikazivanjem nove Star Wars serije pod nazivom The Acolyte, koja je vremenski smještena u doba Visoke Republike, otprilike 100 godina nakon zbivanja iz filma Ratovi zvijezda I: Fantomska prijetnja, kada su Jediji bili čuvari mira u galaksiji.

Sada je Disney lansirao video trailer serije iz kojeg možete vidjeti ponešto detalja o radnji i likovima koje ćemo pratiti kroz osam epizoda.

ta

Zaplet serije se kreće oko bivše Padawanke koja se ponovno ujedinjuje sa svojim Jedi učiteljem kako bi istražili niz mračnih zločina, a put kojim su krenuli otkriva neku puno dublju i opasniju tajnu koje će ih sučeliti s novom prijetnjom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako se čini, u pozadini priče se nalazi buđenje Sitha, sekte opakih ratnika koja je prigrlila tamnu stranu sile s ciljem apsolutne dominacije u galaksiji i istrebljenja svojih najvećih protivnika, Jedija. šo znači da možemo očekivati puno drame, akcije i vitlanja light saberima, protiv čega nemamo apsolutno ništa. A vi?   

Disney+ je objavio da će 4. lipnja na platformi objaviti prve dvije epizode nove Star Wars serije.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->