Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.02.2020. 13:00

Electronic Arts 

EA bana cheatere i morone iz svih igara i servisa

Ako se služite hakiranjem i vrijeđanjem u jednoj igri, EA vas može izbaciti iz svih drugih naslova i servisa.

EA bana cheatere i morone iz svih igara i servisa

Mnogi gaming izdavači i servisi izbacuju (banaju) igrače koje ulove u korištenju hackova, exploita ili cheatova u multiplayer igranju, no to se obično odnosi za onemogućavanje pristupa samo tim igrama u kojima su uhvaćeni u varanju.

Kako se čini, Electronic Arts to sada podiže na jednu višu razinu, jer je tvrtka na Twitteru objavila da bana eSports FIFA igrača pod nazivom Kurt0411, ne samo iz te igre, već iz svih drugih njezinih naslova i servisa.

Prema tvrdnji Electronic Artsa, Kurt041 je prijetio zaposlenicima tvrtke i drugim igračima, pa su shodno tome donijeli takvu drastičnu odluku o potpunom banu. 

Mada to ne znači da će takvu sudbinu doživjeti svi cheateri i igrači koji svojim vrijeđanjem kvare igru drugima, vrlo je vjerojatno da će EA sve češće uvoditi totalni ban za takve i slične slučajeve, pa vam preporučamo da dobro promislite prije nego se počnete služiti cheatovima i slati drugima uvredljive poruke jer je EA očito sve bliži "nultoj toleranciji" za to. Što se nas tiče, apsolutno ga podržavamo, jer smo i sami puno puta bili žrtvama svakakvih idiota.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->