Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • VIDEO: Negativci u filmovima ne smiju koristiti iPhone
Članak
Objavljeno: 26.02.2020. 14:25

Rian Johnson 

VIDEO: Negativci u filmovima ne smiju koristiti iPhone

Redatelj filma Knives Out otkrio je jedan jako zanimljiv podatak vezan uz Appleov telefon.

VIDEO: Negativci u filmovima ne smiju koristiti iPhone

Hollywoodski redatelj Rian Johnson koji vam je najvjerojatnije najpoznatiji po filmu Star Wars: The Last Jedi, prošle godine je dobio velike pohvale od strane kritike za film Knives Out (Nož u leđa) koji mu je priskrbio i nominaciju za Golden Globe Award.

Poznati mjesečni časopis o zabavi, popularnoj kulturi i modi Vanity Fair snimio je za svoj Youtube kanal intervju s njim, kako bi otkrio neke stvari o snimanju scena te misteriozne drame o ubojstvu i disfunkcionalnoj obitelji u kojoj glumi čitava plejada poznatih glumaca među kojima su najzvučnija imena  Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Don Johnson i Christopher Plummer.

U jednom dijelu razgovora (negdje oko 2:50) Johnson govori o sceni u kojoj glumica Jamie Lee Curtis u rukama drži iPhone te kaže da Apple dozvoljava da se u filmovima koriste njegovi telefoni, ali zabranjuje da se njima u scenama koriste negativci, kao što objašnjava u ovom videu.

Također je rekao kako je to poznato svim redateljima u Hollywoodu, što znači da niti u jednom filmu nećete vidjeti nekog zločestog dečka kako razgovara na iPhone, jer Apple uvijek želi ostaviti dojam da njegove uređaje koriste samo dobrice. Možda zvuči malo bedasto, ali od ekipe iz Cupertina smo već čuli i čudnije stvari.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->