Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.02.2020. 10:54

Procurjelo 

Novi Star Wars film smješten je na planet Exogol

Film režira J.D. Dillard, najpoznatiji po filmu Sleight (Trik) iz 2016. godine.

Novi Star Wars film smješten je na planet Exogol

Nakon što je Hollywood Reporter prvi objavio vijest da se u produkciji nalazi novi Star Wars film, Deadline donosi neke konkretne informacije o njemu, no trenutno nije potvrđeno hoće li se premijerno prikazivanje održati u kinu ili na Disney Plus platformi koja je zabilježila veliki uspjeh sa serijom The Mandalorian.

Prema tom izvještaju redatelj filma je J.D. Dillard, najpoznatiji po filmu Sleight (Trik) iz 2016. godine, a kako se čini, neće imati poveznicu s posljednjom Star Wars trilogijom, kao ni s novom koja je navodno također u predprodukciji.

Deadline kaže da se novi film zbiva na Exogolu, gdje bi se mogla rasvijetliti priča iz kraja filma The Rise of Skywalker, odnosno možda ćemo saznati kako je Car (Palpatine) ustao iz mrtvih i došao u mogućnost upravljanja flotom Star Destroyera i tko su pripadnici kulta na kraju Epizode IX.  

Ukoliko je to istina, Star Wars bi se još malo više mogao odmaknuti iz SF-a u fantasy te osim „space opere“ fanovima ponuditi okultne sadržaje i mistiku. Moramo priznati da nas to nimalo ne uzbuđuje, ali onaj tko kaže da je Star Wars ikada bio prava znanstvena fantastika ionako nema pojma. Jedino ne bismo voljeli da dobijemo nekakvu priču o čarobnjacima i vješticama. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->