Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.02.2020. 11:12

Bethesda 

Gameri ljuti zbog povlačenja Dooma iz GeForce Now

Bethesda povukla gotovo sve svoje igre s Nvidijinog GeForce Now game streaming servisa.

Gameri ljuti zbog povlačenja Dooma iz GeForce Now

Nakon što su s platforme Geforce Now nestale sve igre Activision Blizzarda, sada se slično događa i s naslovima Bethesde. Nvidia je naime potvrdila da je Bethesda s platforme uklonila Dishonored, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider, Doom, Everspace, Fallout 3, Fallout 76, Fallout: New Vegas, Prey, Quake Champions, Rage 2, (Bethesda.net / Steam), The Elder Scrolls Online: Elsweyr, The Elder Scrolls V: Skyrim, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, The Evil Within 2, Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: The New Order, i Wolfenstein: The Old Blood, pa je trenutno jedini njezin naslov koji možete igrati na game streaming platformi Wolfenstein: Youngblood.

Razlog napuštanja platforme je kao i uvijek jako jednostavan. Novac. Niti jedan izdavač igara ne želi da Nvidia zarađuje novac na njegovim naslovima ukoliko od toga nema nešto i za sebe. Obzirom da igrači mogu igrati samo naslove koje su kupili, to bi izdavačima u teoriji trebalo povećati prodaju igara, no čini se da se to (barem zasad) ne događa, pa im GeForce Now nije previše u fokusu.

Sve to bi se moglo promijeniti ako će Nvidia potpisati ugovore s izdavačima u kojima će im ponuditi konkretne novce, no pitanje je da li bi premium pretplata na GeForce Now u tom slučaju mogla ostati 5 dolara mjesečno.

Prema očekivanjima, mnogi gameri su ljuti zbog Bethesdinog napuštanja Geforce Now platforme, posebice oni koji su kupili Doom ili neki drugi naslov samo zato što ga prije nisu mogli igrati na svojim slabim računalima, jer ga sada ponovno ne mogu igrati, pa se osjećaju kao da su novce bacili niz vjetar.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->