Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.05.2015. 10:08

ReVault 

VIDEO: Pametni sat i privatni oblak u jednom

Glavna uloga ovog sata je da vam služi za bežičnu pohranu podataka s drugih uređaja.

VIDEO: Pametni sat i privatni oblak u jednom

Na Indiegogo portalu predstavljen je projekt pametnog sata pod nazivom ReVault koji se razlikuje od svih drugih na tržištu. Njegova uloga nije da vam donosi obavijesti s aplikacija pametnog telefona, niti da služi za praćenje fitness aktivnosti, već osim pokazivanja datuma i vremena, služi, kako kažu, kao "prvi nosivi privatni oblak".

Drugim riječima, sat je opremljen "tovarnim" memorijskim prostorom od 32 ili 128 GB, kojem možete pristupiti telefonima, tabletima i računalima pomoću prigodne aplikacije, koja podatke enkriptira, te ih može automatski sinkronizirati svaki puta kad pohranjujete slike, filmove i druge datoteke. To omogućuje da vaši iOS, Android, Mac OS X, Windows i Linux gadgeti i računala, koriste vaš sat kao svojevrsni bežični server, čije podatke potom možete preuzimati na uređaje, ili ih dijeliti unutar vašeg "privatnog clouda" zaštićenog passwordom i navodno "neprobojnom" enkripcijom.

omamtmq0xde7ipdmhor1

Sat se spaja s tim uređajima putem WiFi-a i Bluetootha, a obzirom da može kreirati vlastitu WiFi mrežu, na njega možete uploadati svoje datoteke bez konekcije na internet.   

Ako ne volite nositi sat na ruci, gadget možete pretvoriti u privjesak za ključeve ili ogrlicu pomoću konvertera koji dobijete uz njega.

Ukoliko kampanja na Indiegogo portalu bude uspješna, sat će se isporučivati u siječnju 2016., a za njega ćete putem predbilježbe trebati platiti 169 dolara (1.119 kn). 

Izvor: IndiegogoVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->