Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.05.2016. 14:01

Nije glasina 

Stiže iPhone s čitavim staklenim kućištem

Apple planira uvesti nešto potpuno novo u dizajn svojih pametnih iPhone telefona.

Stiže iPhone s čitavim staklenim kućištem

Allen Horng, predsjednik upravnog odbora i šef (CEO) tvrtke Catcher Technology, velikog Appleovog dobavljača, na nedavno održanoj konferenciji za dioničare otkrio je da Apple planira na tržište dovesti iPhone potpuno drugačijeg dizajna, koji će unutar metalnog okvira imati čitavo kućište od stakla.

Horng je rekao da će taj telefon na tržište stići 2017. godine, što znači da ga ne trebamo očekivati u novim modelima koji će biti predstavljeni ove godine.

Catcher Technology je trenutno zadužen za proizvodnju metalnih okvira namijenjenih iPhoneovima, no istovremeno proizvodi i čitava kućišta za telefone drugih kompanija.

Priča o staklenom iPhoneu nije nova, jer se do sada u brojnim glasinama spominjalo da Apple planira izraditi pametni stakleni telefon s ekranom bez rubova, no ovo je prvi puta da to potvrdi netko tko se nalazi u lancu Appleovih dobavljača.

Horng je naglasio da će stakleni uređaj biti samo jedan od modela novih Appleovih iPhoneova, što znači da će se vjerojatno raditi o posebnom Plus modelu iPhone 7 ili iPhone 8 smartfona.

Izvor: Asia NikkeiVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->