Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.02.2014. 16:35

GTA Online 

Rockstar savjetuje kako raditi GTA Online deathmatcheve

Rockstar je na svojoj stranici objavio zanimljiv tekst sa savjetima za kreiranje deathmatcheva Creator alatom.

Rockstar savjetuje kako raditi GTA Online deathmatcheve

Najnovija inačica tutoriala za korištenje GTA Online Content Creatora koju je ovih dana objavio Rockstar, nakon prošlotjednog "savjetnika" u kreiranju online utrka, donosi savjete za izradu deathmatcheva.

U ovom vodiču Rockstar će vam objasniti kako možete prilagođavati, ili "hrvatski" lijepo rečeno "kastomizirati" svoje mečeve, mijenjati sve detalje, od lokacija "spawna" igrača i oružja, pa sve do biranja radio postaje koja će svirati u "pre-match lobbyu".

U meniju Deathmatch Details Menu možete namjestiti razne parametre poput broja igrača, željeni broj potrebnih ubojstava, vremensko ograničenje, pa čak i doba dana.

Rockstar navodi kako je dobra izbalansiranost oružja jedna od najvažnijih stvari o kojima morate voditi računa pri kreiranju dobrog "deathmatch iskustva", a različite opcije koje će vam u tome pomoći su već implementirane u Creator, pa ćete moći ograničiti pristup u određena početna oružja ili određene "pick-up" nadogradnje za oružje.

actual_1387209656

Pored toga, Rockstar savjetuje kako postavljati "triggere" koji su potrebni da igrači mogu pokrenuti Deathmatch u Free modu, kako postavljati kritična mjesta na kojima će se odvijati akcija, kako postavljati Spawn točke na kojima će "oživljavati" igrači, pa čak i kako "tweakati" određene lokacije na mapama kako bi se omogućila bolja izbalansiranost, ili kako bi mečevi imali bolje i napetije scenarije s visokim rizikom (i nagradama).

Kada sve parametre namjestite i mislite da ste gotovi s postavljanjem postavki, Creator vam nudi i Test gumb pomoću kojeg ćete moći igrati svoj scenarij Deathmatcha protiv AI botova, a ukoliko ste potom zadovoljni kliknite na Publish i pustite svoj deathmatch među javnost, nakon čega će ga svatko moći preuzeti, igrati, dijeliti, te vam davati ocjene za trud.

U svakom slučaju, ako se želite početi baviti kreiranjem GTA Online deathmatcheva, predlažemo vam da svakako pročitate vodič Rockstara na ovoj poveznici. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->