Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.02.2014. 13:52

MWC 2014 

HTC One osvojio nagradu za najbolji smartphone

Iznenađenje? Global Mobile Award nagradu MWC-a 2014. osvojio telefon star godinu dana.

HTC One osvojio nagradu za najbolji smartphone

HTC-ov flagship pametni telefon HTC One koji je izašao prije godinu dana, osvojio je nagradu Global Mobile Award za najbolji pametni telefon, koju dodjeljuje žiri sastavljen od više od 175 nezavisnih stručnjaka izabranih među novinarima i analitičarima iz područja mobilne industrije, koji su očito procijenili da u proteklih godinu dana nitko nije nadmašio BlinkFeed, BoomSound, UltraPixel kameru, jednodijelno aluminijsko kućište i druge značajke koje krase HTC-ov mobitel.  

Peter Chou, HTC-ov glavni izvršni direktor, primio je nagradu rekavši: "Nevjerojatno smo ponosni što je HTC One i dalje prepoznat kao revolucionarni pametni telefon, sa svojim elegantnim dizajnom, superiornom kvalitetom zvuka i impresivnom funkcionalnošću. Osvajanje još jedne međunarodne nagrade dokazuje da je HTC One podigao mobilno iskustvo na novu razinu te nastavlja razlikovati HTC od konkurencije. Radujemo se što ćemo nastaviti graditi na ovom uspjehu s još više nevjerojatnih inovacija planiranih u nadolazećim mjesecima". 

Zanimljivo je da je HTC One osvojio istu nagradu na MWC sajmu 2013. godine, što je jasna poruka svim proizvođačima da se moraju znatno više potruditi pri izradi svojih pametnih telefona ako žele osvojiti stručnjake koji nisu povodljivi za snažnim marketinškim kampanjama. Vrlo je vjerojatno da ova nagrada neće nanijeti preveliku štetu konkurenciji u prodaji njihovih uređaja, no svakako će pružiti HTC-u određenu satisfakciju, jer znaju da je njihov proizvod prepoznat od strane struke.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->