Nalazite se
  • Pop Tech
  • U Hrvatskoj aplikacija koja otkriva policijske patrole
Članak
Objavljeno: 18.06.2018. 12:25

Moja Patrola 

U Hrvatskoj aplikacija koja otkriva policijske patrole

Besplatna mobilna aplikacija reći će vam gdje se skrivaju patrole, radari i kamere.

U Hrvatskoj aplikacija koja otkriva policijske patrole

Aplikacija Gorana Radojčića pod nazivom Moja Patrola, koja ima više od 100.000 registriranih korisnika u Srbiji, stigla je i na hrvatsko tržište.

Aplikacija će se vjerojatno jako dopasti vozačima jer u realnom vremenu prikazuju gdje se nalaze policijske patrole, zasjede, kamere i radari, što će zasigurno smanjiti broj prekršaja i plaćanje kazni, ali i imati pozitivni utjecaj na sigurnost jer će se vozači ponašati odgovornije. 

Kako bi aplikacija bila učinkovita, traži od vozača angažman, jer oni jednim klikom trebaju označiti da se na mjestu pokraj kojeg prolaze nalazi neka od "zamki". Svaki korisnik može potvrditi ili negirati lokaciju patrole, u slučaju da se netko šali ili da se patrola recimo premjesti. Aplikaciju podržava i složeni algoritam koji izračunava vjerojatnost i pouzdanost svake objave, kako bi podaci koji se prikazuju bili čim precizniji.   

Aplikaciju možete preuzeti besplatno za Android i iPhone telefone, a cijenili bismo da nam u komentarima ove vijesti javite koliko je pouzdana i surađuju li vozači međusobno, što je preduvjet njezine uspješnosti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam