Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.06.2018. 14:33

Computex 2018 

PC i stolni nogomet u jednom

Na Computexu možete vidjeti mod računalo na temu Svjetskog nogometnog prvenstva.

PC i stolni nogomet u jednom

Ovogodišnji Computex Taipei sajam najvećim dijelom je u znaku obračuna između Intela i AMD-a, no to ne znači da se tamo ne može naći i ponešto bizarnih proizvoda kakve ćete teško pronaći u dućanima s računalnom opremom.

Najblještaviji i oku najprivlačniji dio sajma odvija se u prostoru na kojem su brojni modderi predstavili svoja luda rješenja računalnih konfiguracija smještenih u kućišta oblika robota, brodova, nuklearnih centrala, a na svima je obilje RGB rasvjete kakvu smo i mi koristili za potrebe aktualnog broja časopisa VIDI br. 266 koji se nalazi na svim kioscima.

KLEVV nogomet

No u svom tom blještavilu i ludim dizajnerskim rješenjima zapazili smo jedno mod računalo koje je kao stvoreno za predstojeće Svjetsko prvenstvo u nogometu. Naime, jedan tajvanski dizajnerski studio je uz pomoć proizvođača memorije KLEVV kao sponzora, izradio kućište smješteno u funkcionalni stolni nogomet.

To znači da se u gornjem dijelu nalazi igralište s ručkama i igračima, dok je ispod prozirnog stakla smještena PC konfiguracija u kojoj se između ostaloga nalazi Geforce GTX 1080 Ti grafička kartica i nabrijano tekuće hlađenje Thermaltakea. Kako biste svjetsko prvenstvo mogli pratiti i dok igrate stolni nogomet, s unutrašnjih stranica montirani su mali zasloni na kojima možete gledati utakmice ili kontrolirati rad komponenti. Bizarno, ali ne bismo imali ništa protiv da stigne u naš Vidilab.  

KLEVV nogomet 2

Nekoliko drugih zanimljivih modding rješenja s Computexa možete pogledati u ovom videu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi nogomet modding Computex 2018 KLEVV
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam