Nalazite se
  • Pop Tech
  • Pištolj koji se maskira u smartfon ljuti policiju
Članak
Objavljeno: 27.03.2016. 11:11

Ideal Conceal 

Pištolj koji se maskira u smartfon ljuti policiju

Ovaj pištolj s dvije cijevi i laserskim nišanom izaziva velike prosvjede već u fazi koncepta.

Pištolj koji se maskira u smartfon ljuti policiju

Tvrtka Ideal Conceal nema puno moralnih dvojbi u vezi nošenja vatrenog oružja. Po njima svatko ima pravo uvijek sa sobom nositi oružje za samoobranu, pa su odlučili dati svoj doprinos „američkom načinu života“, u vidu novog pištolja na rasklapanje, kojeg možete nositi u stražnjem džepu kao pametni telefon, a kada ga zatrebate, na pritisak gumba se rasklapa u pravo vatreno oružje kalibra .380 s dvije cijevi i laserskim nišanom.

Kako bi pištolj još uspješnije glumio smartfon, opremili su ga lažnim senzorom kamere i lažnim priključkom za slušalice, pa nitko neće posumnjati da sa sobom nosite nešto što bi mu moglo doći glave.

Pistolj

Ideal Concept pištolj namjerava početi prodavati sredinom ove godine, po cijeni od 395 dolara (2.672 kn), no još uvijek čeka odobrenje patenta za njega.

Mada se pištolj za sada nalazi tek u konceptnoj fazi prije prototipa, već izaziva velike prosvjede organizacija koje se u SAD-u zalažu za ograničenje posjedovanja vatrenog oružja, zaštitarskih tvrtki, ali i policije koja smatra da ovako "maskirani" pištolj može predstavljati veliku prijetnju, te će od koristi biti najviše kriminalcima i teroristima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi pištolj Ideal Conceal smartfon
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam