Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Marriot hoteli nude VR ture u svojim hotelskim sobama
Članak
Objavljeno: 10.09.2015. 13:03

VRoom Service 

Marriot hoteli nude VR ture u svojim hotelskim sobama

Ako vam se ne da izlaziti iz hotelske sobe, mjesto u kojem se nalazite moći ćete razgledati Samsung Gear VR headsetom.

Marriot hoteli nude VR ture u svojim hotelskim sobama

Do sada smo već mogli vidjeti razne primjene VR tehnologije u svakodnevnom životu, no moramo priznati da nas je poznati hotelski lanac Marriot prilično iznenadio.

Ukratko rečeno, Marriotovi hoteli su upravo lansirali novu pilot uslugu pod nazivom VRoom Service, koja je zamišljena na taj način da vam omogući gledanje takozvanih "VR razglednica", odnosno virtualne ture raznih lokacija na destinacijama u kojima se nalaze Marrotovi hoteli.

Ako vam se čini da ne postoji nikakav smisao u tome da otputujete u neko mjesto i potom ga razgledavate VR headsetom iz svoje sobe 3D interaktivnim videom u 360 stupnjeva, Marriot navodi da će vam VR poslužiti da pretražite lokacije  koje bi vam mogle biti zanimljive, a potom se odlučite da ih posjetite na fizički način.

Na razvoju ovog sustava Marriot je surađivao sa Samsungom, pa će se u VR turizmu iz hotelskih soba koristiti Samsung Gear VR headset, a prve lokacije koje ćete moći razgledavati uključuju Ande, Peking i jedinu slastičarnicu sa sladoledom u afričkoj državi Ruandi.  

U početku će VRoom Service biti omogućen samo u nekim Marriotovim hotelima kao pilot program, a ako se gostima dopadne, proširiti će ga širom svijeta. 

Izvor: Marriot

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->