Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.09.2015. 10:07

Lyle & Scott 

Jakna za beskontaktno plaćanje

Poznati škotski proizvođač odjeće napravio jaknu s manžetom u kojoj se nalazi Barclayeva bPay tehnologija.

Jakna za beskontaktno plaćanje

Ako kojim slučajem živite u Velikoj Britaniji i htjeli biste obavljati kupovine, odnosno plaćati robu na geekovski način, a ne možete si priuštiti Apple Watch, sada vam se nudi mogućnost da to činite svojom jaknom. Poznati škotski proizvođač odjeće Lyle & Scott, u svoju je ponudu uvrstio jaknu pod nazivom "The Contactless Jacket" (beskontaktna jakna), koja omogućuje beskontaktno plaćanje kada u njezinu manžetu rukava ubacite čip s Barclayeve beskontaktne kartice koja koristi bPay tehnologiju.

Ukratko rečeno, nakon što ubacite čip u za to predviđeno (skriveno i sigurno) mjesto, preuzmete aplikaciju, ili aktivirate uslugu na stranici bPaya, te prebacite novac na račun, moći ćete plaćati robu i usluge na svim mjestima koji podržavaju bPay, na taj način da rukav približite čitaču i to je sve.

Kako jakna funkcionira

Bpay sustav trenutno ima limit od 30 funti (308 kn), koliko možete obaviti u jednoj pojedinačnoj transakciji, no to će vam vjerojatno biti dovoljno za obavljanje manjeg šopinga, kupnju gableca i plaćanje runde u obližnjem pubu.

Sama jakna će vas koštati 150 funti (1.541 kn), no ako imate dobru šnajdericu doma, moći ćete Barclayev čip staviti i na staru ofucanu traper jaknu, te glumiti hi-tech nerda u Ujedinjenom Kraljevstvu.   

Izvor: Lyle & Scott

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->