Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.12.2018. 15:22

Sponzorirana objava 

Panasonicove slušalice s Bluetoothom savršen su poklon

Modelima RP-HF400B, RP-BTS10 i RP-NJ300B Panasonic vam donosi vrhunsku kvalitetu zvuka.

Panasonicove slušalice s Bluetoothom savršen su poklon

Panasonicova raznovrsna ponuda slušalica obogaćuje užitak slušanja glazbe i time ispunjava potrebe korisnika različite dobi i različitih životnih stilova.

Slušalice RP-HF400B odlikuju se jednostavnim, ali modernim dizajnom te ugrađenom 30-milimetarskom zvučničkom jedinicom s neodimijskim magnetima. Zahvaljujući njoj isporučuju jasne vokale, a ugrađena tehnologija Acoustic Bass Control zaslužna je za postizanje oštrog, dinamičnog basa.

HF400B dodatna slika

Opremljene snažnom, punjivom baterijom, slušalice RP-HF400B omogućuju vam da slušate glazbu do čak 20 sati bez prekida, što ih čini savršenim rješenjem za uživanje u glazbi dok ste u pokretu. Masa im iznosi svega 130 grama, a optimalan bočni pritisak jamči vam udobnost čak i kada ih nosite nekoliko sati. Poput drugih slušalica iz sjajne Panasonicove serije HF, i ove možete nakon korištenja jednostavno smotati i spremiti u torbu.

Sportske bežične slušalice RP-BTS10 dolaze u nekoliko atraktivnih boja, uključujući plavu, žutu, bijelu i crnu, a namijenjene su svima koji vole glazbom popuniti vrijeme dok vježbaju. Zbog sigurnosnih razloga, ove slušalice ne izoliraju u potpunosti vanjske zvukove, što ih čini praktičnima za aktivnosti koje se odvijaju u vanjskim prostorima.

BTS10 Lifestyle Gym 2

Iznimno su udobne zahvaljujući podesivom okviru od mekog elastomera čija se dužina lako prilagođava, što jamči da će slušalice čvrsto stajati na glavi čak i za vrijeme napornijih treninga. Lijeva i desna školjka teže svega 10 grama, tako da ih tijekom vježbanja nećete ni zamjećivati. Napunjene do kraja, slušalice RP-BTS10 mogu raditi punih 4 sata i 20 minuta, pružajući vam kristalno jasan zvuk oplemenjen tehnologijom Bass Boost. Funkcija "Quick Charge" omogućuje vam da ih u 20 minuta napunite dostatno za jedan sat slušanja.

NJ300B Black Lifestyle

Slušalice RP-NJ300B odlikuju se kompaktnim i jednobojnim dizajnom koji će se u crnoj, bijeloj ili plavoj varijanti prirodno uklopiti u svakodnevna okruženja. Jasan zvuk i snažne baseve osiguravaju 9-milimetarska zvučnička jedinica te dizajn "Deep Fit" koji omogućuje akustičku izolaciju. Ergonomski dizajn čini nošenje slušalica udobnim, a udobnosti pridonosi i mala masa. Autonomija od 4 sata i 20 minuta te mogućnost brzog punjenja u 20 minuta za sat vremena slušanja osiguravaju da nikad ne ostanete bez omiljene glazbe.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam