Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.12.2018. 13:56

Doviđenja Allo 

Google gasi aplikaciju Allo

Aplikacija za razgovore će biti ugašena, no konverzacije ćete moći eksportirati i sačuvati.

Google gasi aplikaciju Allo

Googleova aplikacija za chatanje Allo izašla je 2016. godine, no nije uspjela uzeti iole značajniji broj korisnika drugim popularnim programima i aplikacijama tog tipa, pa ju je Google sada odlučio ugasiti.

U svojem blogu Google navodi da je već ranije ove godine prestao s razvojem aplikacije ali kaže da je od rada na njoj puno naučio, pa će neke značajke poput Smart Replya, GIF-ova i podrške za desktop računala zadržati, ali će se u potpunosti fokusirati na aplikaciju Messages. Pored toga navode da će korisnici sve svoje konverzacije moći izvesti i sačuvati, a kako to mogu učiniti naći će na ovoj poveznici.

Aplikacija će prestati funkcionirati 1. ožujka 2019. a nakon toga će se izbrisati sve vaše poruke, uključujući anonimne poruke i sigurnosne kopije.

Mediji koje ste već preuzeli na uređaj nalaze se u mapi Google Allo u aplikaciji Google fotografije. Da biste bili sigurni da će se fotografije i videozapisi spremati, otvorite mapu Allo i uključite opciju Sigurnosno kopiranje i sinkronizacija. Fotografije će se zatim sigurnosno kopirati u Google fotografije. Kada deinstalirate Allo, mapa Google Allo i fotografije koje se u njoj nalaze ostat će u aplikaciji Fotografije.

Ako vaš asistent ima pristup Google računu, a opcija Aktivnost na webu i u aplikacijama je uključena, vaši razgovori s Google asistentom spremit će se na stranicu Moja aktivnost na vašem računu. Aktivnosti Google asistenta možete izbrisati kad god poželite.

Recite nam iskreno jeste li ikada uopće isprobali Allo?

Vezani sadržaji
Ključne riječi Google aplikacija Allo
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam