Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.12.2018. 14:35

Crash test 

VIDEO: iPhone XR vs Google Pixel 3 vs beton

Bacanje skupih telefona na beton nije pametna stvar osim ako im namjerno testirate čvrstoću.

VIDEO: iPhone XR vs Google Pixel 3 vs beton

Ekipa s YouTube kanala JerryRigEverything, željela je provjeriti navode nekih korisnika Google Pixel 3 telefona, koji su rekli da je uređaj jako osjetljiv na padove, pa su (uz pomoć sponzora) organizirali mali crash test.

Kako bi test imao referentnu točku, osim Pixela 3 odlučili su na beton bacati malo i iPhone XR, najjeftiniji Appleov ovogodišnji telefon koji dolazi s malo jeftinijim materijalima u odnosu na skuplju braću.

Telefoni su prvo bacani s visine od tridesetak centimetara, koja odgovara padu telefona iz džepa prilikom izlaska iz auta, zatim metar visine (pad sa stola) i na kraju s visine ušiju, obzirom da ljudima u tim situacijama uređaji najčešće proklize kroz prste i završe na podu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kao što je bilo za očekivati, telefoni su dobro prošli na manjim visinama, no kako se visina povećavala, sudar s betonom im nije previše dobro sjeo. Teško je reći je li netko pobijedio u ovom testu, no on je samo podsjetnik da bi vam doista bilo jako pametno nabaviti zaštitnu masku za svoj telefon, jer ćete inače u ovakvim situacijama ovisiti isključivo o tome kako će se uređaj okretati u zraku i kako će se dočekati na tvrdu podlogu. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam