Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.12.2018. 14:23

Bing za iPhone 

Microsoftovo pretraživanje teksta kamerom iPhonea

Microsoft je svoju Bing aplikaciju za iPhone unaprijedio značajkom koja omogućuje pretraživanje ispisanog teksta pomoću kamere.

Microsoftovo pretraživanje teksta kamerom iPhonea

Microsoft je predstavio novu značajku koja korisnicima iPhoneova omogućuje skeniranje bilo kojeg ispisanog teksta pomoću kamere i online pretraživanje (search).  Korisnici Android i iOS telefona vjerojatno su primijetili da se Microsoft u posljednje vrijeme jako trudi izaći im u susret konstantnim poboljšanjima svojih aplikacija, pa je sada izdao ovu zanimljivu nadogradnju Bing Searcha za iOS (6.31), u kojoj se još nalaze i druga poboljšanja u kamerama, performansama i zakrpama bugova.

Ako se pitate kada bi vam ova značajka pretraživanja mogla biti korisna, Microsoft navodi primjer da ćete uz njezinu pomoć na vrlo jednostavan način dobiti više informacija s nekog plakata, naslovnice knjige ili časopisa, recimo novog broja Vidija.

Ukoliko niste znali, reći ćemo vam da svi iPhoneovi iz 2018, imaju podržanu Bing Search aplikaciju, a nadogradnja za inačicu 6.30 uključuje podršku za iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR.

Za očekivati je da će nova značajka uskoro stići i u Bing Search za Android telefone. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam