Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.10.2015. 13:50

Kangaroo 

VIDEO: Windows 10 mini PC koji možete spojiti na iPad

Novi mini PC s Intelovim Atom x5-Z8500 procesorom možete spojiti na iPad i na njemu vrtiti Microsoftov OS.

VIDEO: Windows 10 mini PC koji možete spojiti na iPad

Tvrtka InFocus je predstavila Windows 10 računalo u mini izdanju, Kangaroo PC. Kada ga spojite a s mišem i tipkovnicom pretvara se u punokrvno desktop računalo s Windows 10 operativnim sustavom, dakako nakon što ga priključite na monitor ili TV.

No ono što InFocus posebno izdvaja je u tome što ovaj mali PC umjesto na TV možete spojiti na iPad, te koristiti Appleov tablet kao zaslon, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Unutar Kangarooa se nalazi Intelov Atom x5-Z8500 procesor koji radi 1,44 GHz, 2 GB LP DDR3 RAM-a, Wi-Fi, te 32 GB eMMC pohrane proširive microSD karticama, a tu je i integrirani čitač otiska prsta koji dolazi uz Windows Hello sustav autentifikacije. Dakako, za prikaz slike se koristi Intelova integrirana grafika.

Uz sami gadget dobivate i mali dock za spajanje vanjskih jedinica pomoću HDMI, USB 2.0 i USB 3.0 portova.

Kako biste mogli koristiti iPad kao dodirni zaslon, potrebno je da na Kangaroo instalirate softver OSLinx Server for Windows, a na iPad aplikaciju s iTunesa OSLinx Windows Monitor.

Cijena ovog mini PC-a iznosi 99 dolara (684 kn), što mu također predstavlja veliki plus. Infocus uskoro namjerava predstaviti "dodatni paket" opreme za Kangarooa, uključujući druge dockove i monitore. 

Izvor: Vidilab.com

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam