Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Microsoft prodaje više laptopa nego što ih može proizvesti
Članak
Objavljeno: 27.10.2015. 12:49

Surface Book 

Microsoft prodaje više laptopa nego što ih može proizvesti

Sada je već postalo izvjesno da je Microsoft i sam sumnjao da će njegovi Surface Book prijenosnici biti uspješni.

Microsoft prodaje više laptopa nego što ih može proizvesti

Surface Book, kojeg Microsoft voli nazivati "ultimativnim laptopom", dostupan je u Microsoftovim Store dućanima i u dućanima mnogih retailera, no ako ga poželite kupiti online, čekat ćete na isporuku znatno više nego mislite.

Točnije rečeno, zbog velike potražnje ćete čekati i do 7 tjedana, a ako poželite kupiti najjači model s pohranom od 1 TB, čekat ćete čak do siječnja 2016. godine.

Panos Panay, Microsoftov šef divizije uređaja, u razgovoru za Wired je izjavio da je potražnja za Surface Book laptopima takva, da se ekipa iz Redmonda jednostavno ne može nositi s time, a Microsoft prodaje više uređaja nego što ih stiže napraviti, pa je to glavni razlog zbog kojeg se na laptope čeka toliko dugo.

Dakako, po nama je pravi razlog u tome što je Microsoft izgleda unaprijed imao bojazan u vezi uspješnosti svojeg prvog laptopa, pa se nije potrudio "naštancati" veće količine uređaja, da ne bi doživio sudbinu Surface tableta s Windows RT OS-om.

Više nije tajna da veliki broj proizvođača PC-a nije zadovoljan što Microsoft ulaže toliko truda u izradu hardvera, no ekipa iz Microsofta tvrdi da time pomažu svima u nastojanju da se korisnike zadrži na Windowsima.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam