Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.05.2016. 13:12

Energysquare 

VIDEO: Bežični punjač za svaki smartfon

Ovaj bežični punjač omogućuje istovremeno punjenje više uređaja.

VIDEO: Bežični punjač za svaki smartfon

Ukoliko vam u životu još jedino nedostaje bežično punjenje vašeg postojećeg pametnog telefona koji "po defaultu" nema tu mogućnost, možda vam se dopadne rješenje koje donosi Energysquare, koji se trenutno nalazi u sustavu crowdfundinga na Kickstarteru.

Za razliku od drugih sustava za bežično punjenje, Energysquare  se ne temelji na indukciji, već donosi novu generaciju tehnologije bežičnog punjenja.

Sustav se sastoji od podloška za punjenje koji spojite na struju, te specijalnih traka koje se lijepe na telefone i spajaju na sve pametne Android ili iOS uređaje koji posjeduju microUSB konektore, lightning konektore (iPhone) ili USB type C, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kada na svoj telefon zalijepite tanku traku i spojite ju na utor za punjenje, nakon toga je dovoljno da uređaj položite na Energysquare podložak i to tako da dvije točke za punjenje koje se nalaze na traci dodiruju dva različita kvadrata na njemu. Odmah potom uređaj će se početi puniti, pri čemu, kako kažu, neće biti nikakve indukcije niti elektromagnetskih valova, jer sustav koristi njihovu patentiranu tehnologiju.

Energysquare punjenje

Usprkos toga što su telefon (traka) i podložak u fizičkom kontaktu, njegova površina je zaštićena izolatorskim materijalom, što znači da neće doći do kratkih spojeva čak ni ako po njemu prolijete tekućinu, a posebna pogodnost je u tome što istovremeno možete puniti više uređaja.

Ukoliko Energysquare sustav bežičnog punjenja naručite preko Kickstartera, platiti ćete ga 30 eura odnosno 290 kuna, a isporuke širom svijeta trebale bi započeti u studenom 2016.

Izvor: KickstarterVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->