Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Canonicalov novi proizvod za distribuciju Android aplikacija
Članak
Objavljeno: 21.01.2020. 13:17

Anbox Cloud 

Canonicalov novi proizvod za distribuciju Android aplikacija

Canonical je najavio novi proizvod za poduzeća, koji im omogućuje skalabilnu distribuciju Android aplikacija iz oblaka.

Canonicalov novi proizvod za distribuciju Android aplikacija

Canonical je predstavio svoju novu platformu pod nazivom Anbox Cloud koja se temelji na tehnologiji Anbox, besplatnom sloju kompatibilnosti s otvorenim kodom koji omogućava Androidovim aplikacijama pokretanje na GNU / Linux distribuciji. Temeljen na Ubuntu 18.04 LTS kernelu, Anbox Cloud koristi prednost Canonicalovih sigurnih i izoliranih LXD sistemskih kontejnera kako bi ponudio "lakšu" alternativu za emuliranje Androida u virtualnim strojevima. Pored toga, Anbox Cloud koristi Canonicalov MAAS (Metal as a Service) za daljinsko pružanje infrastrukture te Juju za lako uvođenje i upravljanje uz smanjene operativne troškove.

Pomoću Anbox Clouda programeri će krajnjem korisniku omogućiti isporuku mobilnih iskustava na zahtjev, koja mogu izravno streamati na svojim uređajima putem 5G mreža.

To može uključiti gaming i aplikacije za "visoko računalstvo" koje više ne treba preuzimati na korisničke uređaje. Anbox Cloud je pored toga siguran, pa se nećete morati brinuti o zloćudnom softveru ili bilo kojoj drugoj vrsti prijetnji tijekom pokretanja Android aplikacija.

Uz to, programeri će imati mogućnost emuliranja tisuća Android uređaja, a tvrtke mogu koristiti Anbox Cloud za sigurnu isporuku Android aplikacija u urede izravno na uređaje zaposlenika, dok će si ujedno smanjiti interne troškove razvoja aplikacija.

Više informacija potražite u blogu Canonicala na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->