Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.01.2020. 10:01

MMD 

Philipsov ekološki osviješteni monitor

Monitor donosi smanjeni ugljični otisak, uštedu energije i pakiranje koje se može reciklirati u cijelosti.

Philipsov ekološki osviješteni monitor

MMD, licencirani partner Philips monitora najavljuje lansiranje novog Philips 243B9 LCD monitora. Opremljen USB-C docking postajom, super brzim USB 3.2. utorom i Full HD 1920 x 1080 rezolucijom s IPS tehnologijom, ovaj 24 inčni (60.5 cm) donosi i dozu ekološke osviještenosti, odnosno smanjeni štetni utjecaj na okoliš zahvaljujući svojem SmartErgo Base postolju, PowerSensor opciji za uštedu energije i pakiranjem koje se može reciklirati u cijelosti.

Uz to, zahvaljujući LowBlue opciji, monitor ne šteti očima korisnika, a podesivo postolje SmartErgo Base omogućuje ergonomsku udobnost kao i jednostavno upravljanje i pospremanje kablova.

Novi Philips monitor je i energetski učinkovit i u skladu s više ekoloških standarda i certifikata, uključujući EnergyStar 7.0, TCO Edge i RoHS. Ugrađeni Power Sensor automatski detektira korisnikovu prisutnost i shodno tome prilagođava svjetlinu monitora za uštedu energije i do 80 posto, dok Zero Power prekidač osigurava nultu potrošnju energije i dodatno smanjuje ugljični otisak monitora. S kućištem bez PVC / BFR, te bez žive i olova, Philips 243B9 koristi i 85 posto recikliranu plastiku i ambalažni materijal koji se može reciklirati u cijelosti.

Novi Philips 243B9 monitor dostupan je od siječnja 2020. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.629 kuna (bez PDV-a).Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->