Nalazite se
  • Pop Tech
  • Uređaj za UV dezinfekciju vašeg telefona
Članak
Objavljeno: 26.06.2020. 12:21

UV Sanitizer 

Uređaj za UV dezinfekciju vašeg telefona

U prodaju kreće uređaj koji će UV svjetlom pobiti sve viruse i bakterije na vašem telefonu.

Uređaj za UV dezinfekciju vašeg telefona

Pametni telefoni su omiljeno stanište bakterija, virusa i drugih mikroorganizama, pa ukoliko ih redovno ne čistite i dezinficirate predstavljaju veliki rizik od zaraze. Tvrtke Mophie i InvisibleShield smatraju da korisnici nedovoljno vode brigu oko higijene uređaja koji više puta dnevno drže prislonjenim na lice, pa su izradile specijalni uređaj pod nazivom UV Sanitizer, koji će vaš telefon dezinificirati UV svjetlom i eliminirati sve sićušne nevidljive životinjice s njegove površine.

Uređaj koji dolazi u obliku kutije s poklopcem u sebi može udomiti telefon dijagonale do 6,9-inča, ali i druge male objekte poput kreditnih kartica i in-ear slušalica, a njegovo UV svjetlo u stanju je ubiti 99,9 posto bakterija za samo 5 minuta

Model koji proizvodi Mophie ima i dodatnu mogućnost bežičnog punjenja telefona dok se dezinficira putem Qi tehnologije, a prodaje se po cijeni od 79,99 dolara.

Drugi model UV Sanitizera koji prozvodi InvisibleShield ima iste mogućnosti dezinfekcije, no on nema mogućnost punjenja, pa je stoga i nešto jeftiniji i moći ćete ga kupiti po cijeni od 59,99 dolara.

Više informacija potražite na ovoj poveznici, a ako vam se ovi uređaji čine preskupim, koristite i dalje maramice za dezinfekciju koje su također uspješne u uklanjanju bakterija kemijskim sredstvima, no ne zaboravite to činiti redovno.   Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->