Nalazite se
  • Pop Tech
  • COD Mobile je najpopularnija mobilna igra na svijetu
Članak
Objavljeno: 25.06.2020. 10:58

Top mobilna igra 

COD Mobile je najpopularnija mobilna igra na svijetu

Call Of Duty Mobile je s 250 milijuna preuzimanja iz sebe ostavio PUBG Mobile i Fortnite. 

COD Mobile je najpopularnija mobilna igra na svijetu

Kineski distributer i proizvođač igara Tencent, koji najviše uspjeha ima s licenciranjem, konvertiranjem i preradom tuđih računalnih igara i franšiza na mobilne platforme, ima puno razloga za veselje, jer je njegova igra COD: Mobile za koju je platio licencu Activisionu postala najpopularnijom mobilnom igrom na svijetu s više od 250 milijuna preuzimanja za Android i iOS. Igra koja je u potpunosti besplatna za igranje i preuzimanje, a može se igrati i na PC-u pomoću Tencentovog službenog GameLoop emulatora, ujedno je i mašina za pravljenje novca, jer su igrači za kozmetičke stvari koje nemaju nikakav utjecaj na gameplay, potrošili čak 327 milijuna dolara u in-game kupnjama.

Druga najpopularnija igra je također Tencentova, odnosno PUBG Mobile, koji je do sada preuzet 236 milijuna puta, dok je na trećem Fortnite sa 78 milijuna downloada.  

Za razliku od PUBG-a, COD Mobile osim battle royale igranja donosi i hrpe klasičnih COD, Modern Warfare i Black Ops multiplayer modova i legendarnih mapa, čime sve više privlači stare COD-ovce svih generacija.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->