Nalazite se
  • Pop Tech
  • EA službeno najavljuje Star Wars: Squadrons
Članak
Objavljeno: 13.06.2020. 11:01

Nova Star Wars igra 

EA službeno najavljuje Star Wars: Squadrons

Kako će igra izgledati moći ćete vidjeti u traileru koji bi trebao izaći u ponedjeljak.

EA službeno najavljuje Star Wars: Squadrons

Nakon što je u petak procurio "leak" o novoj Star Wars igri, EA ju je odlučio čim prije službeno najaviti kako mu leakeri ne bi u potpunosti pokvarili "iznenađenje", no nije htio odati previše detalja o njoj.

Stoga je na službenom Twitter profilu samo objavio poster (gore) uz koji je kratko napisao: "Traže se piloti. Pripremite se za trailer #StarWarsSquadrons, ovoga ponedjeljka 15. lipnja u 8:00 po pacifičkom vremenu (17:00 po hrvatskom) - https://youtu.be/w0eRkhR1z6A"

Prema procurjelim informacijama nova Star Wars igra će se fokusirati na zračne duele (dogfightove) s klasičnim Star Wars letjelicama. Mada će postojati singleplayer kampanja, igra će biti najvećim dijelom posvećena multiplayeru, a kako se priča, EA će ju izdati ove jeseni za PC, PS4 i Xbox One platforme.

U prošlosti smo imali prilike zaigrati mnoge "leteće" Star Wars igre poput X-Winga, Tie Fightera, Rogue Squadrona i naslova iz serije Starfighter, pa je za očekivati da će i Squadrons biti na tom tragu, što znači da biste bitke mogli voditi u svemiru, kao i na raznim planetima.

Zadnja Star Wars igra Electronic Artsa Jedi: Fallen Order je postigla poprilični uspjeh, pa će Squadrons morati biti doista dobar da je nadmaši.

Inače, prema nekim informacijama, EA Motive, koji je radio Star Wars: Battlefront II, navodno također radi na novoj Star Wars igri.

Imamo osjećaj da EA koristi taktiku Disneya iz filmova i serija:  Sve što nosi ime Star Wars mora biti uspješno, pa nema nikakvog razloga da se tržište ne bi smjelo preplaviti novim naslovima, jer se sve što izađe konzumira poput ćevapa s lukom i kajmakom.

Vezani sadržaji
Ključne riječi igra Star Wars EA Squadrons
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->