Nalazite se
  • Pop Tech
  • Kompresijske rukavice s grijanjem za profesionalne gamere
Članak
Objavljeno: 09.04.2024. 10:39

GamerTech 

Kompresijske rukavice s grijanjem za profesionalne gamere

Rukavica koristi grijače u tankom filmu za održavanje optimalnih esport performansi u hladnijim okruženjima.

Kompresijske rukavice s grijanjem za profesionalne gamere

Ako ne spadate u profesionalne gamere vjerojatno niste previše razmišljali o tome koliko je za dobre performanse važna temperatura prostora u kojem igrate i temperatura vaših ruku kojim upravljate mišem, tipkovnicom, ili kontrolerom.

Američki startup GamerTech, na gamerskom sajmu PAX East2024, predstavio je Magma Glove, svoj prvi nosivi proizvod.

Radi se o kompresijskim rukavicama s aktivnim grijanjem, čija tehnologija bi trebala poboljšati performanse, udobnost i preciznost akcija u natjecateljskim igrama.

Magma_Glove_Banner

Rukavica sadrži Thin Film Thermal Regeneration tehnologiju za pružanje aktivne topline ključnim područjima na ruci i zapešću, poboljšavajući iskustvo igranja od treninga do profesionalne igre. Tri prilagodljive postavke topline osiguravaju udobnost i optimalnu temperaturu ruku bez ugrožavanja igranja.

Unrivaled_Technology

To postiže zahvaljujući reflektirajućem sloju za zadržavanje topline zajedno s tankim slojevima grafenskih ugljičnih grijača u ključnim područjima ruke i zapešća.

Ako vam se ovo čini potpuno nepotrebno, reći ćemo vam da je jedna studija provedena na više od 40.000 esport igrača otkrila da su se optimalne performanse igranja dogodile kada je prosječna temperatura bila između 10 do 20 stupnjeva C, s vršnom temperaturom od približno 16 stupnjeva C, a to bi vam Magma Glove rukavice trebale osigurati.

Pored toga, moramo priznati da izgledaju prilično cool.

Zasad još nije poznato koliko će rukavice koštati, ali ako GamerTechu ostavite podatke na ovoj poveznici, biti ćete među prvima koji će to saznati.

Vezani sadržaji
Ključne riječi GamerTech
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->