Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: E motocikl s najvećim dometom na svijetu
Članak
Objavljeno: 31.03.2024. 11:29

Smarttech Motor 

VIDEO: E motocikl s najvećim dometom na svijetu

Felo TOOZ može postići brzinu od 200 km/h i prijeći 720 km s jednim punjenjem.

VIDEO: E motocikl s najvećim dometom na svijetu

Na Međunarodnom sajmu automobila u Bangkoku, tajlandska tvrtka Smarttech Motor predstavila je svoje nove električne motocikle iz linija Felo i Rapid.

Posebno atraktivan je bio veliki motocikl Felo TOOZ, namijenjen dugim vožnjama, prepun najsuvremenije tehnologije i s funkcijama koje pružaju udobnost tijekom cijelog putovanja.

Za TOOZ posebno ističu što može prijeći do 720 kilometara po jednom punjenju i postići najveću brzinu od 200 kilometara na sat.

FELO TOOZ

Podržava TYPE2 punjenje, može napuniti bateriju od 20% do 80% u roku od 20 minuta, a na njemu je TFT zaslon veličine od čak 12 inča i opremljen je navigacijskim sustavom Navigator te podržava povezivanje mnogih multimedijskih aplikacija, dok mu TPMS sustav povećava sigurnost s ABS sustavom kočenja, u kombinaciji sa sustavom kontrole proklizavanja.

Nadalje, opremili su ga kamerama za pregled od 360 stupnjeva oko motocikla, 6-kanalnim sustavom surround zvučnika, pa čak i hladnjakom od 8 litara.

news-6-012-1024x683

Pored toga motocikl također ima i V2L tehnologiju koja može koristiti baterije za napajanje drugih uređaja.

Za sve električne motocikle, pa tako i Felo TOOZ dobit ćete jamstvo od 5 godina ili 50.000 km.

Tajlandski proizvođač još nije objavio kakva će mu biti cijena i kada će stići u prodaju, a što je sve Smarttech Motor predstavio na sajmu možete vidjeti u ovom videu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Smarttech Motor
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->