Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.05.2021. 10:05

Discord 

Sony integrira Discord u PlayStation Network

Korisnici PlayStation konzola uskoro će dobiti novi način za međusobnu komunikaciju.

Sony integrira Discord u PlayStation Network

Jim Ryan, predsjednik i CEO Sony Interactive Entertainmenta, objavio je da je Sony ušao u partnerstvo s Discordom, kako bi integrirao njegov komunikacijski servis u PlayStation Network  početkom iduće godine.

"Cilj nam je spojiti Discord i PlayStation iskustva na konzolama i mobilnim uređajima početkom sljedeće godine, omogućujući prijateljima, grupama i zajednicama da se lakše druže, zabavljaju i komuniciraju dok igraju igre zajedno", navodi Ryan na službenom SIE blogu, no nije precizirao kako će ta integracija točno funkcionirati.

Za očekivati je da će korisnici PSN-a dobiti nekakvo komunikacijsko sučelje putem kojeg će moći komunicirati sa svojim prijateljima glasovno i tekstualno, a možda će putem Discorda moći razmjenjivati datoteke, slike, video filmove i linkove na sličan način kao što to omogućuje Discord za računala.

Nije poznato hoće li se Discord ugraditi na konzole po "defaultu" ili ćete ga morati preuzeti i instalirati kao zasebnu aplikaciju.

Ryan je ujedno objavio da je Sony u Discord uložio i manju investiciju, no ne navodi o kolikom iznosu novca se radi.

Microsoft je početkom ove godine umalo kupio Discord za 10 milijardi dolara, no pregovori o toj akviziciji su prekinuti iz zasad nepoznatih razloga. Skloni smo vjerovati da je na to možda utjecao deal sa Sonyem.  Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony PSN Discord Jim Ryan
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->