Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.03.2024. 09:28

Rimac Energy 

Rimac Energy otvara tvornicu u Velikoj Britaniji

Hrvatska tvrtka je otvorila novi pogon za tehnološke inovacije i proizvodnju od 1850 m2 u Witneyu.

Rimac Energy otvara tvornicu u Velikoj Britaniji

Tvrtka Rimac Energy koja se bavi proizvodnjom naprednih sustava za baterijsku pohranu energije (BESS), otvara novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu veličine od 1850 m2 u Witneyu, u grofoviji Oxfordshire.

rimac-energy-in-witney-oxfordshire-2

Novi pogon će predstavljati razvojni centar za tehnologije baterijske pohrane, ali i tvornicu u kojoj će se proizvoditi baterijski sustavi iduće generacije.

Nedavno je Rimac Energy predstavio SineStack sustav učinkovite pohrane energije baterija. "Dizajniran i proizveden u Europi, SineStack predstavlja dokaz predanosti Rimac Energy pokretanju revolucije čiste energije i jačanju otpornosti mreže za budućnost", navodi Rimac Energy u svojem priopćenju.

 

sinestack

Postrojenje u Oxfordshireu zaposlit će više od 70 visokokvalificiranih inženjera, tehničara i istraživača za tehnološku industriju Ujedinjenog Kraljevstva i grofoviju Oxfordshire.

04_B-1024x576

 

"Ujedinjeno Kraljevstvo je uvijek bilo na čelu tehnoloških inovacija i oduševljeni smo što širimo svoje prisustvo ovdje. Ponosni smo što jačamo partnerstvo između Hrvatske i Ujedinjenog Kraljevstva, podržavamo lokalnu zajednicu i uzbuđeni smo što možemo iskoristiti nevjerojatan fond inženjerskih talenata u regiji kako bismo nam pomogli izgraditi zeleniju budućnost za planet", izjavio je Wasim Sarwar Dilov, direktor Rimac Energya.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Rimac Energy
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->