Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.11.2015. 10:48

Potvrđeno 

Je li YIFY ili YTS ugašen zauvijek

Prema informacijama iznutra, jedna od ikona internetskog piratstva zauvijek nestaje sa scene.

Je li YIFY ili YTS ugašen zauvijek

Popularna piratska grupa specijalizirana za filmove YTS (bivši YIFY), službeno je ugasila svoj servis, odnosno barem tako tvrdi TorrentFreek, koji kaže da je do te informacije došao od pouzdanog izvora unutar grupe.

U posljednjim godinama, YIFY je stekao gotovo kultni status, došavši na glas kao grupa s pouzdanim sadržajima visoke kvalitete, bez lažnih torrenta i virusa.

Koliko je YIFY bio popularan svjedoči podatak da je njegova web stranica uspjela doći među Top 600 svjetskih najposjećenijih webova s više od 1 milijun jedinstvenih mjesečnih korisnika i više od 4 milijuna pregleda stranice svaki mjesec.

Mada je prilično naljutila hollywoodske studije, grupa je do sada godinama bila neokrznuta progonima od strane "cyber-policije", no od kako je prije 2 tjedna njezina stranica postala nedostupna, mnogi su se pitali je li ih netko konačno priveo pravdi ili su jednostavno hakirani.

Prema izvoru TorrentFreaka, sama grupa je odlučila prekinuti svoje operacije, za što kažu da "postoje konkretni razlozi, no ne žele ih iznositi u javnost".  

Pitamo se tko je sljedeći i može li ovo barem malo smanjiti udio piratskih sadržaja na internetu. 

Izvor: TorrentFreak

Vezani sadržaji
Ključne riječi Filmovi pirati ugašen YIFY YTS
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam