Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.07.2018. 09:51

CAT 

U Zagrebačkom ZOO vrtu lansiran CAT S61

Izdržljivi CAT S61 telefon s toplinskom kamerom od sada možete kupiti i u Hrvatskoj.

U Zagrebačkom ZOO vrtu lansiran CAT S61

Među životinjama u zagrebačkom zoološkom vrtu smjestio se i Mario Petreković u specijalnom „maskirnom“ odijelu, no ovom prilikom nije istraživao navike sjevernoameričkih glodavaca, već je sudjelovao u predstavljanju Cat S61 telefona koji kreće u prodaju u Hrvatskoj po preporučenoj cijeni od 7399 kuna.

Novi pametni telefon iz serije robusnih CAT uređaja opremljen je alatima za različite vrste poslova i unaprjeđenom FLIR termalnom kamerom, laserskim sustavom za mjerenje udaljenosti i senzorom za detekciju kvalitete zraka.

Integrirana FLIR kamera s toplinskim snimanjem uključuje poboljšani softver za veći kontrast slike, prošireni raspon temperature do 400 Celzijevih stupnjeva, kao i nadogradnju razlučivosti kamere koja je s dosadašnje VGA povećana na HD razlučivost. Nova inačica MyFlir aplikacije sada omogućava i prijenos videa uživo s termalne kamere.

CAT 2

Navedene nove značajke mogu se koristiti na brojnim poljima, uključujući dijagnostiku na vozilima, nadzor asfalta i nadzor opreme veće temperature, detekciju gubitka topline oko prozora i vrata, detekciju vlage i nedostatka izolacije, identifikaciju pregrijanih električnih uređaja i preopterećenih strujnih krugova te gledanje u potpunoj tami ili kroz svjetlosnu maglu ili dim.

Pomoću senzora kvalitete zraka uređaj omogućava i mjerenje visokih razina zagađenosti u nekom zatvorenom prostoru (Volatile Organic Compounds ili VOC), pa će vas aplikacija „Air“ potaknuti da otvorite prozor ili izađete na svjež zrak ukoliko detektira nezdravo okruženje i visoku razinu VOC-a.

CAT

Službeno predstavljanje pametnog telefona Cat S61 domaćoj javnosti, obilježeno je i dvjema donacijama Bullitt Grupe i partnera Hrvatskog Telekoma. Donacija Cat uređaja uručena je Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja (HGSS) i to u vrijednosti od 40.000kuna, dok je donacija Zoološkom vrtu grada Zagreba vrijedna 20.000 kn.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam