Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.06.2018. 16:03

S ljetne prakse na posao 

Pregled studentskih praksi u hrvatskim IT tvrtkama

Na jednom mjestu okupili smo hrvatske tvrtke koje nude ljetne prakse za IT zanimanja.

Pregled studentskih praksi u hrvatskim IT tvrtkama

Ljetne prakse za IT stručnjake idealna su šansa za brušenje ključnih znanja, ali i velika šansa za početak profesionalne karijere, jer omogućuju stjecanje iskustva, novih znanja i uopće predodžbi o tome kako izgleda pravi posao.. Anketom na netom završenom Job Fairu na zagrebačkom FER-u stigli smo do potvrde takvih razmišljanja studentske populacije. I kako to obično biva kada je ponuda veća od potražnje, pred budućim IT stručnjacima niz je odličnih prilika za produbljivanje ključnih kompetencija, ali i velika mogućnost početka karijere. Na jednom mjestu okupili smo tvrtke koje nude ljetne prakse za IT zanimanja i u zanimljivom grafičkom pregledu ponudili ključne informacije. Tu su, jasno, i kontakti za sve studente koji se zanimaju za takav oblik uključivanja u profesionalni IT svijet.

Umjesto točanja u slatkim i slanim barama, kože boje bronce i gužve na magistrali, proučite našu infografiku i osigurajte si mjesto na ljetnoj IT praksi. Većina developerskih, ali i ostalih IT tvrtki muku muči s pronalaskom kvalitetnih kadrova, a sektor se rapidno širi i možda je baš ljetna praksa prava pozivnica.

U ova dva PDF dokumenta donosimo vam pregled hrvatskih IT tvrtki koje nude studentske ljetne prakse, pa ćete saznati kada se praksa odvija, koliko studenata traže, u koje programe/aktivnosti će studenti biti uključeni u posao, s kojih fakulteta/godina traže studente i koje su glavne prednosti za studente.

PREGLED LJETNIH IT PRAKSI - PRVI DIO

Ljetnje_IT_prakse_1_dio

PREGLED LJETNIH IT PRAKSI - DRUGI DIO

Ljetnje_IT_prakse_2_dio
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam