Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.04.2024. 12:49

eCommAwards 2024

Dodijeljene nagrade najboljim webshopovima

Udruga eCommerce Hrvatska prepoznala je najbolje regionalne webshopove za 2024. godinu, a svečana dodjela priznanja održana je u zagrebačkom Sky Officeu

Dodijeljene nagrade najboljim webshopovima

Udruženje koje broji više od pet stotina hrvatskih online trgovaca, eCommerce Hrvatska, poznata po konferenciji za promicanje online poslovanja CroCommerce, kao i eCommerce Akademiji za unapređivanje webshopova, dodijelila je prestižne titule za najbolje webshopove i prateće servise za 2024. godinu.

Ceremonija je održana u zagrebačkom Sky Office poslovnom prostoru, koja je okupila kremu hrvatskog web poslovanja.

Predsjednik udruge Marcel Majsen, ekskluzivno je predstavio nova istraživanja i trendove u navikama potrošača koji kupuju online, što nam je dalo uvid u činjenicu da kupci i dalje preferiraju virmansko plaćanje u odnosu na posredničke servise za plaćanje, ali i činjenicu da je paketna dostava na paketomate sve popularnija i da bi kroz nekoliko godina mogla u potpunosti zamijeniti dostavu na kućni prag, zbog novih navika potrošača koji ne mogu biti kod kuće u radnom tjednu i očekivati paket, što nije bio slučaj za vrijeme pandemije kad je velik broj kupaca radio od kuće.

20240416_111725

Na natjecanje se prijavilo 92 hrvatska webshopa, a u „ljutoj“ konkurenciji je pobijedio webshop Volim Ljuto, omiljeno odredište zaljubljenika ljute hrane i roštilja. Kao najbolji web servis i podrška web shopovima, proglašen je kartičar Monri, koji iz godine u godinu raste s tržišnim udjelom i brzo se pokazao kao jedan od najpouzdanijih partnera hrvatskih web trgovaca.

Iva Vranić iz udruge eCommerce Hrvatska ističe da su pobjednici zaslužno proslavili pobjedu, uz riječi: „Njihova strast prema inovaciji i izvrsnosti u poslovanju istaknula ih je među konkurencijom, čineći ih zasluženim pobjednicima. Ovaj uspjeh ne samo da svjedoči njihovom talentu, već i inspirira čitavu industriju. Čestitamo im na impresivnom dostignuću!"

Nakon dodjele nagrada je održana panel rasprava s pobjednicima. Na ceremoniji dodjele, uspjeli smo uloviti pobjednika Gorana Vrabeca, osnivača i vlasnika webshopa Volim Ljuto, kojeg smo upitali što za njega znači nagrada i kakvi su planovi za budućnost: „Ovakva nagrada je velika stvar za mene i za moj tim. Mi smo primarno poljoprivrednici i kada nam struka kaže da imamo najbolji webshop u velikoj konkurenciji, a znam da ga radimo nas dvoje dok žongliramo između 50 drugih stvari koje radimo unutar tvrtke, onda je to zaista veliko priznanje i vjetar u leđa da budemo još bolji. Od prvog dana branda smo prisutni online i daljnji razvoj ide u tom smjeru. Trenutno radimo na internacionalizaciji poslovanja odnosno pokretanja webshopa na razini EU s fokusom na nekoliko zemalja, a sve s ciljem da postanemo jaki regionalni, europski, a jednog dana i svjetski brand“.

Veselimo se daljnjim aktivnostima udruge, ovogodišnjoj CroCommerce konferenciji, a pobjednicima čestitamo i želimo im puno uspjeha u daljnjem poslovanju web trgovina.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->